Daňové povinnosti firmy - Chromá, Lenka (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce bude sloužit k nahlédnutí do daňové problematiky firem. Měla by být nápomocná nejen v problematice daňových povinností firmy, ale i v daňových povinnostech obecně. V neposlední řadě bude sloužit jako zhodnocení hospodaření firmy.
Tax obligation of the company
Keywords: tax; VAT; input tax; output tax; tax payment; tax on corporate income; profit; daně; DPH; daně na vstupu; daně na výstupu; odvod daní; daň z příjmu právnických osob; hospodářský výsledek