Auslandsbeziehungen Osnabrück - Tořová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá vztahy Univerzity v Osnabrücku se zahraničím a možnostmi studia pro zahraniční studenty. Zvláštní kapitola je věnována vztahu této univerzity s Univerzitou Pardubice.
Keywords: Osnabrück; univerzity; Univerzita Pardubice; mezinárodní spolupráce; studenti