Analýza provozních nákladů restaurace McDonald's Pardubice a návrhy jejich optimalizace - Traxler, Jiří (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá analýzou jednotlivých provozních nákladů konkrétního podniku. Podchycuje relevantní ukazatele nákladů, hledá možnosti jejich optimalizace.
Analysis of the operational expenses of the McDonald's restaurant in Pardubice and proposals for their optimalization of expenses
Keywords: podniky; Náklady; provozní výdaje; Optimalizace; Analýza; Ekonomika