Disperzní methinové modře na bázi 2,3-dihydro-3-(dikyanomethyliden) benzothiofen-1,1-dioxidu - Ochmanová, Šárka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je zaměřena na syntézu dvou disperzních methinových modří ze základních látek a jejich aplikační vlastnosti.
Disperze methine blue dyes based on 2,3-dihydro-3-(dicyaanomethyliden) benzothiophene-1,1-dioxide
Keywords: disperzní methinová barviva; 2,3-dihydro-3-(dikyanomethyliden) benzothiofen-1,1-dioxid; syntézy