Vliv lepidel a tiskových barev na pevnost lepených vazeb - Machaj, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem bakalářské práce bylo zjistit do jaké míry ovlivňuje typ barvy pevnost lepených vazeb.
Influence of printing inks and adhesives on the quality of adhesive binding
Keywords: tiskové barvy; lepidla; pevnost vazby; printing ink; adhesive binding