Optimalizace provozu vybrané techniky letištního technického zabezpečení - Bartoň, Pavel (Univerzita Pardubice, 2002)
Definice kriterií pro optimalizaci kapacit prostředků obsluhy letadel, návrh postupů pro určení kapacit v závislosti na charakteru provozu, ověření postupů podle podmínek letiště Ruzyně.
The optimalization of operation of runway maintenance expedients, aircraft refueling equipment and airport fire protection engines
Keywords: letiště; obsluha; letadla