Podnikatelský plán vybraného podniku - Václavková, Hana (Univerzita Pardubice, 2021)
Cílem této bakalářské práce je návrh podnikatelského plánu pro podnik VEKTOR sportcentrum s.r.o. První část práce je věnována klíčovým pojmům týkajících se podnikání. Druhá kapitola se zabývá strukturou podnikatelského plánu. V třetí části je analyzován vybraný podnik. Poslední kapitola uvádí návrh nového podnikatelského plánu na základě provedené analýzy vybraného podniku.
Business plan of a selected company
Keywords: analýza podniku; podniky; podnikatelé; podnikatelský plán; podnikání; analysis of company; company; businessman; business plan; business