Analýza řízení lidských zdrojů ve vybrané společnosti - Stollínová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2019)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci. V první části bakalářské práce je definován management, řízení lidských zdrojů a personální činnosti z teoretického hlediska. V praktické části je zaznamenána analýza řízení lidských zdrojů a personální činnosti ve vybrané organizaci.
Analysis of human resource management in a selected company
Keywords: management; řízení lidských zdrojů; personalistika; podniky; analýza; management; Human Resource Management; human resources; companies; analysis