Pracovní smlouva - Drábková, Linda (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá pracovní smlouvou jako právní skutečností, na jejímž základě vzniká většina pracovních poměrů.
Contract of employment
Keywords: Pracovní právo; pracovní smlouvy; Pracovní poměr; pracovní vztahy; zaměstnavatelé; zaměstnanci