Stanovení formaldehydu v akrylátových přípravcích - Černilová, Radoslava (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce je zaměřena na stanovení přesného množství volného a celkového formaldehydu v akrylátových přípravcích a jejich vstupních surovinách.
Determination of formaldehyde in acrylic products
Keywords: Akrylátový přípravek; formaldehyd; analýza; acrylic product; formaldehyde; analysis