Die Identität des Menschen in den Romanen "Stiller" und "Mein Name sei Gantenbein" von Max Frisch - Šindlerová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2000)
Autroka se v práci zabývá tématem identity člověka v románech "Stiller" a "Mé jméno budiž Gantenbein" švýcarského spisovatele a dramatika Maxe Frische.
Identita člověka v románech "Stiller" a "Mé jméno budiž Gantenbein" od Maxe Frische
Keywords: švýcarská literatura; Frisch, M.; romány; Identita