Některé možnosti snižování detekčního limitu ve stopové analýze organických látek - Ventura, Karel (Univerzita Pardubice, 1995)
Detekční limit lze snižovat jednak zvyšováním stupně prekoncentrace, která je často integrální částí vzorkování a jednak vhodným experimentálním uspořádáním včetně aplikací výpočetní techniky.
Keywords: organická analýza; stopová analýza