Možnosti využití on-line komunikace v prostředí veřejné správy - Černohousová, Marie (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je věnována probíhající on-line komunikaci v prostředí veřejné správy. Zahrnuje možné typy komunikací, způsoby on-line komunikace a samotné dorozumívání mezi veřejnou správou a občany. Obsahuje porovnání jednotlivých komunikací u dvou subjektů veřejné správy a celkové zhodnocení samotných druhů komunikací.
The possibilities of utilization on-line communication in the public administration surroundings
Keywords: Communication; Public Administration; E-Government; Public relations; Czech POINT; official boards; electronic filling rooms; Komunikace; E-Government; Public relations; Czech POINT; úřední desky; elektronické podatelny; veřejná správa