Implementace logistické technologie "Just in time" do podmínek České republiky - Latýn, Patrik (Univerzita Pardubice, 1999)
Rozbor filosofie logistické technologie, JIT, úloha dopravy v logistických systémech, vliv JIT na zásoby, výpočet pojistné zásoby pro termínované dodávky, komparační analýzy, zpřesnění vývoje vnitrostátní kombinované dopravy, metody na podporu rozhodování pro výběr optimálního dopravního systému, návrh logisitcké nabídky drah pro vstup do logistického prostředí.
Implementation of logistical technology "Just in time" to the environment of the Czech republic
Keywords: Logistika; Just in time; nákladní doprava; Kombinovaná doprava; Železnice; vlečky; zásoby