Získání kapitálu emisemi akcií - Felcmanová, Iva (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci popisuje zvyšování základního kapitálu u dvou vybraných akciových společností. Dále se zabývá způsobem, jak tyto získané finanční prostředky využít. Hodnotí též vliv emisí akcií společností na rentabilitu a kapitálovou strukturu společnosti.
Acquiring of financial capital b new emission of shares
Keywords: finance; kapitálový trh; akciové společnosti; Akcie; rentabilita; Zadluženost