Čištění odpadních vod v rámci kritické infrastruktury - Müllerová, Hana (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce "Čištění odpadních vod v rámci kritické infrastruktury" se zabývá problematikou kritické infrastruktury v České republice se zaměřením na oblast vodního hospodářství. Dále jsem se věnovala situaci čištění odpadních vod a problematikou zpracování čistírenských kalů z obecného pohledu. Podrobněji zde popisuji a hodnotím stavbu čističky odpadních vod ve městě Chotěboř. Jako další navrhuji a hodnotím ochranné prvky vodního hospodářství. V závěru práce jsou analyzovány prvky zranitelnosti vodního hospodářství v rámci kritické infrastruktury.
Services of wastewater treatment in the critical infrastructure
Keywords: kritická infrastruktura; vodní hospodářství; čistírny odpadních vod; Chotěboř; critical infrastructure; water management; sewage treatment