Analýza rozdílů v ekonomické úrovni krajů ČR - Chromíková, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá rozdíly ekonomické vyspělosti jednotlivých krajů v ČR.
The analysis of variations in economical levels in regions of Czech republic
Keywords: kraje; Česká Republika; ekonomická úroveň; rozdíly