Měření výkonnosti správních činností ve společnosti Valeo Autoklimatizace, k. s. - Koutecká, Veronika (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce se zabývá měřením výkonnosti správních činností ve společnosti Valeo Autoklimatizace, k. s. Zahrnuje posouzení metod a dalších možností měření výkonnosti, popisuje proces měření výkonnosti, dále měrné veličiny a uživatele informací o výkonnosti. Dále pojednává o společnosti Valeo Autoklimatizace, k. s. Je zaměřena na měření výkonnosti správních činností v této společnosti. Zahrnuje popis hlavních úkolů jednotlivých oddělení, které byly zařazeny do zmíněných činností, jejich cíle a měřítka. Dále je zde pojednáno o odměňování pracovníků v závislosti na plnění podnikových cílů. Závěrečná část práce obsahuje konečné shrnutí a návrh možných zlepšení v měření výkonnosti správních činností ve společnosti.
Measuring the performance of administrative activities in Valeo Autoklimatizace, k. s.
Keywords: výkonnost; měření výkonnosti; měření výkonnosti správních činností podniku; správní činnosti podniku; performance; measurement performance; measurement performance of administrative activities; administrative activities in the company