Aplikace řízení změn do plánování výroby komponentů ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. - Lysova, Anna (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce je zaměřena na problematiku řízení změn ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. Práce popisuje stávající způsob řízení změn v plánování výroby komponentů. V této diplomové práci je rozebrána podstata procesu změnového řízení, jeho úkoly a hlavní cíl.
Application of change management to component production planning in ŠKODA AUTO a.s.
Keywords: řízení změn; termín zahájení výroby; plánování výroby; change management; start of production; production planning