Efektivní a dynamické vytváření webové grafiky - Pešek, Libor (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce pojednává o vytváření a užívání webové grafiky, zaměřuje se především na nepříliš často používané postupy, které se však ukazují být velmi efektivní. Praktickou částí je dynamické generování s využitím PHP.
Effective and dynamically created web graphics
Keywords: počítačová grafika; Word wide web; Internet; Personal home pages