Doprava návštěvníků Aviatické pouti - Tydrych, Matyáš (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce se zaměřuje na organizaci dopravy v průběhu letecké veřejné události s názvem Aviatická pouť, která se každoročně koná v prostorách pardubického letiště. V rámci této bakalářské práce byla provedena analýza stávající organizace dopravy. Na základě této analýzy byly navrženy možnosti vylepšení dopravy návštěvníků Aviatické pouti, které by v příštích letech mohly dopomoci nejen organizátorům této události.
Transport of the Aviation Fair visitors
Keywords: doprava; Aviatická pouť; Pardubice; letecký den; letiště; transport; Aviation Fair; Pardubice; airshow; airport