Analýza vybraného podniku a návrh marketingové strategie - Nulíčková, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu prostředí vybraného podniku - Zámeckého pivovaru Zbraslavice. Cílem práce je provést analýzu prostředí zvoleného podniku, jeho konkurence, současného marketingového mixu, specifikovat rozdílné požadavky zákazníků a na základě zjištěných skutečností navrhnout marketingovou strategii. Z provedených analýz a výsledku průzkumu potřeb zákazníků je sestavena SWOT analýza, která přispěla k návrhu změn.
Analysis of chosen company and proposal of strategy
Keywords: minipivovary; marketingový mix; konkurence; zákazníci; marketingový průzkum; mini-breweries; marketing mix; competition; customers; marketing survey