Možnosti využití AAS a ICP-MS při kontrole léčivých látek - Frýdová, Eva (Univerzita Pardubice, 2007)
Metody stanovení olova,kadmia aplatiny v léčivých přípravcích. Metody stanovení jsou zaměřené především na AAS a ICP-MS.
The possibilites of the usage of AAS and ICP-MS methods in quality control of pharmaceutical substances
Keywords: léčivé látky; Toxikologie; metody stanovení; AAS