Zajištění turistické dopravy v Libereckém kraji - Zahrádka, Martin (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou dopravní obslužnosti nejnavštěvovanějších turistických cílů v Libereckém kraji. Je zde též navrhnuto řešení pro zlepšení dostupnosti turistických cílů z míst nejvhodnějších pro ubytování.
Tourist transport in the Liberec region
Keywords: dopravní obslužnost; linky; spoje; turistické cíle; veřejná doprava; traffic availability; lines; connections; tourist destinations; public transport