Krizový plán střední školy - Hončíková, Šárka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou a zhodnocením krizového plánu a krizového řízení školy s návrhem opatření pro zlepšení ochrany žáků a učitelů školy.
High school crises plan
Keywords: Krizové řízení; krizové situace; krizové plánování; školství; střední školy