Studium reologických vlastností tiskových barev - Konvalinka, Milan (Univerzita Pardubice, 2010)
Předmětem této diplomové práce bylo vypracovat ucelený text zabývající se problematikou reologie kapalin, v případě polygrafie zejména reologií tiskových barev.
The study of rheological properties of printing inks
Keywords: reologie; reometrie; viskozita; tisková barva; rheology; viscosity; printing-ink