Rodinná politika v Rakousku a v České republice - Halamová, Jana (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato práce je zaměřena na komparaci rodinných politik v České republice a Rakousku z demografického hlediska. Začátek práce je zaměřen na rodinnou politiku jako takovou, v dalších kapitolách jsou popsány samostatně rodinné politiky těchto dvou států i s jejich demografickými ukazateli. V závěru práce jsou tyto rodinné politiky srovnány.
Comparison of family policies in Austria and in the Czech Republic and their effects on demographic indicators
Keywords: family policies; comparisons; Austria; The Czech Republic; demographic indicators; rodinné politiky; komparace; Rakousko; Česká Republika; demografická hlediska