Vytvoření manuálu snímkování lebky - Poulíčková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce obsahuje souhrnné informace o snímkování lebky s anatomickým popisem lebky. Stručný popis základní radiační ochrany. Jakým způsobem se snažíme zajistit základní radiační ochranu. Popis radiologického asistenta a jeho kompetence při snímkování lebky a kompetence lékaře související se snímkováním. Stručný manuál o snímkování lebky obsahuje základní informace o průběhu snímkování lebky.
Practical Manual for Skull Imaging
Keywords: lebka; snímkování; záření; poloha; pacienti; skull; imaging; radiation; position; patients