Návrhy na úpravu Plánu dopravní obslužnosti Plzeňského kraje - Nedomlel, Radek (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce se zabývá problematikou plánů dopravní obslužnosti. Konkrétně se zaměřuje na legislativní náležitosti Plánu dopravní obslužnosti Plzeňského kraje, jeho obsah a finální dopad na dopravní obslužnost v kraji. Součástí bakalářské práce je návrh na úpravu Plánu dopravní obslužnosti Plzeňského kraje, jehož aplikace by měla přispět ke zvýšení kvality dopravní obslužnosti.
Proposals for modification of the Plan of transport services in the Pilsen Region
Keywords: doprava; dopravní obslužnost; dopravní plánování; veřejná služba; Plzeňský kraj; transportation; transport services; transportation planning; public service; Pilsen Region