Marketingový průzkum na trati ČD č. 173 Beroun-Rudná u Prahy - Praha Smíchov - Šudoma, Martin (Univerzita Pardubice, 2006)
Příprava, provedení a vyhodnocení marketingového průzkumu na trati ČD č. 173 Beroun -Rudná u Prahy - Praha Smíchov.
Marketing research of ČD track nr. 173 Beroun - Rudná u Prahy - Praha Smíchov
Keywords: železniční doprava; Dopravní obslužnost; marketingový průzkum