Úprava jízdního řádu vlaků osobní dopravy na železniční trati č. 261 v úseku Borová u Poličky - Žďárec u Skutče - Šmejkal, Martin (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se zabývá analýzou jízdního řádu vlaků osobní dopravy na železniční trati č. 261 v úseku Borová u Poličky - Žďárec u Skutče. Navrhuje rozšíření rozsahu vlakových spojů a uvádí provozně-ekonomické hodnocení.
Arrangement of the timetable of passenger trains on the railway line no. 261 in the section Borová u Poličky - Žďárec u Skutče
Keywords: dopravní obslužnost; osobní doprava; regionální doprava; jízdní řád; oběhy vozidel; transport services; passenger transport; regional transport; timetable; circulation of vehicles