Ošetřovatelský proces u epilepsie - možnosti terapie - Richterová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá epilepsií a její léčbou. Teoretická část práce se věnuje problematice vlastního onemocnění, dále pak diagnostice a léčbě. V praktické části práce je vypracován ošetřovatelský plán na 24 hod. pro tři pacienty s epilepsií. Důležitou součástí praktické části je i edukace.
The nursing process of epilepsy - the treatment's possiblilities
Keywords: Epilepsie; Diagnostika; léčba; ošetřovatelské plány; ošetřovatelské diagnózy; Edukace; Epilepsy; dignostic; treatment; nursing plans; nursing diagnoses; Education