Modifikace epoxidových pryskyřic pomocí gelových mikročástic připravených emulzní polymerací - Dvorský, Jan (Univerzita Pardubice, 2005)
Studie působení akrylátových komonomerů jako vnitřních změkčovadel epoxidových pryskyřic na mechanické a tepelně-mechanické vlastnosti.
Modification of epoxy resin by means of gelly microparticles prepared emulsive polymeration
Keywords: epoxidové pryskyřice; polymerní aditiva; emulzní polymerace; fyzikálně mechanické vlastnosti