Reologické vlastnosti termoplastických kompozic pro formulaci tavných lepidel - Trocha, Adam (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se zabývá vlivem složení a teploty tavných lepidel na jejich reologické vlastnosti při teplotách.
Rheological properties of thermoplastic composites for the formulation of hot melt adhesives
Keywords: tavná lepidla; polymery; EVAK; reologie; nenewtonské chování; hot melt adhesives; polymers; rheology; non-Newtonian behavior