Wikipedie a Wikislovník, využití v praxi - Hradecká, Veronika (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím Wikipedie a wiki systémů v praxi. Obsahem je charakteristika Wikipedie a wiki systémů a jejich praktické využití.
The Wikipedia and Wiktionary, utilisation in experience
Keywords: wikipedie; wikislovník; porovnávání hesel; wiki; využití wiki systémů; wiki projekty; wikipedia; wiktionary; comparing entries; use wikis; wiki projects