Stanovení látek a kontaminantů obsažených v pivu - Stolařík, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce se zabývá stanovením polyfenolů v pivu. Jejím předmětem jsou různá stanovení polyfenolů v teoretické rovině.
Determination of substances and contaminants contained in beer
Keywords: polyfenoly; HPLC; GC; pivo; stanovení polyfenolů; antioxidační aktivita; stanovení celkových fenolů; Polyphenols; HPLC; GC; beer; determination of polyphenols; antioxidant aktivity; determination of all phenols