Analýza a návrh opatření na zvýšení kvality a efektivnosti vybraných služeb DHL Express (Czech Republic) s.r.o. - Erber, Jakub (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato práce se zabývá tématem Analýza a návrh opatření na zvýšení kvality a efektivnosti vybraných služeb DHL Express (Czech Republic) s.r.o. První část práce je charakteristikou zasílatelství, popisuje činnosti zasílatele, požadavky na kvalitu zasílatelských služeb, normy ISO a legislativu. Ve druhé kapitole je analýza činnosti a charakteristika služeb společnosti DHL Express (Czech Republic) s.r.o. Obsahem třetí kapitoly je návrh nového uspořádání oddělení společnosti, návrh na rozšíření hodnocení dopravců o další kritéria a návrh týkající se sledování stavu zásilek pomocí služby SMS. V poslední kapitole je vyhodnocení návrhů.
Analysis and design of measures to improve the quality and effectiveness of selected services DHL Express (Czech Republic) s.r.o.
Keywords: forwarding; services; Quality; proposals; zasílatelství; služby; Kvalita; návrhy