Živnostenské úřady a proces vydávání živnostenských listů - Čadová, Lucie (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá soustavou živnostenských úřadů a jejich činností, zejména procesu vydávání živnostenských listů okresním živnostenským úřadem. Jsou zde také uvedeny nejdůležitější právní předpisy upravující oblast živnostenského podnikání.
The Trade institutions and process of giving trade licences
Keywords: živnostenské podnikání; živnostenské úřady; živnostenský list; Živnostenský zákon