Bezpečnost práce podniků - Hemerka, Daniel (Univerzita Pardubice, 2016)
Teoretická část popisuje problematiku bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a legislativní rámec BOZP v České republice. Cílem praktické části je analýzu vybraných ukazatelů z oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Praktická část práce byla vypracována ve společnosti OEZ s.r.o., Letohrad. Hlavní metody využité při vypracování této práce byly rešerše, analýza a syntéza.
Work safety of Enterprises
Keywords: bezpečnost a ochrana zdraví při práci; BOZP; analýza; úrazovost; náklady; occupational safety and health; OSH; analysis; accidents; costs