Předpovídání a plánování prodejů a jeho využití ve vybraném podniku - Stejskalová, Iva (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá procesem demand planning. Uvádí, kam demand planning v rámci podniku zařadit. Zabývá se informačními zdroji, které jsou v rámci procesu demand planning využívány. Jsou zde uvedeny výhody a nevýhody zavedení procesu demand planning v podniku. V bakalářské práci je zmapován proces předpovídání a plánování poptávky ve vybraném podniku. Je uvedeno, jak se tento proces v podniku realizuje.
Demand Planning and its utilization in chosen company
Keywords: demand planning; demand management; prognózování; POS data; forecasting