Hodnocení uplatňování controllingových činností ve vybraném podniku. - Brodský, Martin (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce by měla sloužit k posouzení uplatňování controllingových činností. Práce se zabývá controllingovými činnostmi.
Evaluation of the application of controlling activities in the selected company
Keywords: controlling; plan; report; plánování; reporting; control of deviations