Podpora kojení ze strany pediatra - Doubková, Sandra (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá podporou kojení ze strany pediatra. V teoretické části jsou uvedeny informace o správné technice kojení a o výhodách kojení. Zaměřuje se zejména na nejčastější problémy, které se při kojení mohou vyskytnout. V práci je dále vysvětleno, na koho se žena může obrátit v případě potíží s kojením. V neposlední řadě shrnuje informace o organizacích zabývajících se podporou kojení, jak v České republice, tak i ve světě.
Pediatrician support for breastfeeding
Keywords: kojení; podpora; laktace; pediatři; breastfeeding; support; lactation; pediatricians