Podpora zachování identity a společenské integrace Romů v Pardubicích - Raková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce je zaměřena na vzájemné soužití romské minority a majoritní společnosti v České republice a Pardubicích.
The support of identity preservation and social integration of the Roma people in Pardubice
Keywords: Romové; česká společnost; soužití; integrace do společnosti; multikulturní výchova; Neziskové organizace; diskriminace; Pardubice