Zavedení bezpapírové fakturace ve vztahu k managementu společnosti - Lasovská, Michaela (Univerzita Pardubice, 2008)
Elektronické obchodování je jedním z nejvíce patrných trendů dnešního světa. Cílem této bakalářské práce je analyzovat a na konkrétních příkladech z praxe uvést v současné době nejpoužívanější formy elektronické fakturace s ohledem na právní aspekty české legislativy, ale i na jejich bezpečnost a efektivnost. V úvodní kapitole je popsán úvod do elektronického obchodování. V dalších kapitolách jsou následně analyzovány formy elektronické fakturace včetně uvedení konkrétních projektů elektronické fakturace. Nedílnou součástí práce je závěrečné shrnutí přínosů a nevýhod elektronické fakturace.
Electronic invoicing in relation to company management
Keywords: electronic business; Electronic signature; electronic invoicing; electronic invoices; elektronické obchodování; Elektronický podpis; elektronická fakturace; elektronické faktury