Obalové hospodářství v kontextu zelené logistiky ve ŠKODA AUTO a.s. - Matějková, Sabina (Univerzita Pardubice, 2020)
Diplomová práce se zaměřuje na obalové hospodářství v kontextu zelené logistiky ve ŠKODA AUTO a.s. V první kapitole je teoreticky vymezena zkoumaná problematika se zaměřením na obalové hospodářství, přepravní prostředky a zelenou logistiku. Ve druhé kapitole je provedena analýza obalového hospodářství ve ŠKODA AUTO a.s. Třetí kapitola obsahuje návrh možných změn v obalovém hospodářství ve ŠKODA AUTO a.s. se zaměřením na možné použití nových materiálů, který je ve čtvrté kapitole zhodnocen a představen na modelovém příkladu přepravy.
Packaging management in the context of green logistics in ŠKODA AUTO a.s.
Keywords: obalové hospodářství; přepravní prostředky; zelená logistika; ekologie; emise; packaging management; means of transport; green logistics; ecology; emissions