Veřejné zakázky a dotace v hospodaření města Havlíčkův Brod - Musilová, Iva (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zaměřuje na téma veřejných zakázek. Popisuje postup zadávání veřejných zakázek. Dále charakterizuje hospodaření obcí, speciálně Havlíčkova Brodu a zjišťuje jaké je poměrné zastoupení dotací v celkovém příjmu obce.
Public tenders and appropriations in the management of Havlíčkův Brod
Keywords: veřejné zakázky; města; Havlíčkův Brod; Dotace; hospodaření obcí; veřejná správa