Analýza hospodaření sportovní organizace - Kaplan, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce na téma "Analýza hospodaření sportovní organizace" se zabývá charakteristikou neziskového sektoru a neziskových organizací. Rozebírá nestátní neziskové organizace, jejich právní formy a zdroje financování. V další části se věnuje vybrané sportovní organizaci TJ Sokol Líšnice. Zaměřuje se na její organizaci a analyzuje hospodaření za období 2012 až 2016 včetně závěrečných návrhů a doporučení.
Economic analysis of sports organization
Keywords: neziskový sektor; neziskové organizace; analýza hospodaření; sportovní organizace; non-profit sector; non-profit organization; analysis of management; sports organization