Využívání informačních systémů obce občany - Zelbová, Ilona (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce je zaměřena na obec jako zdroj informací pro potřeby svých občanů. Cílem práce je poskytnout přehled důležitých pojmů z oblasti veřejné správy (jako je samospráva, obec, její orgány a občané obce) a informačních systémů a objasnit činnost vybraných odborů Magistrátu města Hradec Králové se zaměřením na poskytování informací.
Using the information systems of a municipality by its citizens
Keywords: Informační systémy; obce; poskytování informací; ochrana informací; ministerstvo informatiky; Magistrát města Hradec Králové; veřejná správa