Životní cyklus produktu v podniku - Šeflová, Monika (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce pojednává o životním cyklu produktu, nebo-li LCA (Life Cycle Assessment). Definuje blíže pojmy, které s tímto tématem souvisí. Věnuje se zejména etapám životního cyklu produktu, realizaci a fázím LCA a nákladům životního cyklu, nebo-li LCC (Life Cycle Cost). Blíže popisuje LCC a také přínosy a diskutovaná negativa metody LCA.
Life cycle assessment in company
Keywords: životní cyklus produktu; LCA; etapy životního cyklu produktu; náklady životního cyklu; LCC; product life cycle; LCA; stages of life cycle product; life cycle costs; LCC