Hodnocení stability a životnosti vojenských výbušin - Šelešovský, Jakub (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce pojednává o změnách citlivosti vojenských výbušin k nárazu, tření a k elektrostatické jiskře po umělém stárnutí.
Evaluation of stability and shelf-life of military explosives
Evaluation of stability and shelf-life of military explosives
Keywords: výbušiny; trhaviny; pyroslože; propelenty; citlivost; stárnutí